Categorie | Uncategorized

Eerste wedstrijd voor Danny en Kyan

Zaterdag 12 maart speelden Danny Nagtegaal en Kyan Broekhoff hun eerste wedstrijd bij Sallandia. Vanwege zijn zwemles – die samenviel met de wedstrijd van zijn team F3 – deed Kyan met F2 mee. Samen met 9 ander spelers traden zij thuis aan tegen Colmschate F6.

Helaas lukte het de enthousiaste spelers van F2/3 in de eerste helft niet om de kracht van Comschate te keren. Colmschate combineerde heel goed en wist keer op keer voor de goal van Sallandia op te duiken. Bij rust stond het al 1-5. De goal in de eerste helft werd fraai gemaakt door Delano Nikkels. Nadat hij de bal op de eigen helft veroverde op de tegenstander, stak hij met de bal aan de voet het veld over en kon hij de kracht nog opbrengen om snoeihard in de linkerbenedenhoek te schieten.

In de tweede helft liep het veel beter en lukt het de tegenstander nog nauwelijk om gevaarlijk te worden. Met momenten van mooi samenspel kwamen beide partijen na de rust ieder twee keer tot scoren. Voor Sallandia scoorden Jason Bartels met een geplaatst schot en na een prachtige combinatie wist Serkan Kazci fraai af te ronden.

Jammer dan het resultaat niet iets beter was, maar op basis van het ‘gelijkspel’ in de tweede helft kunnen we met vertrouwen de volgende wedstrijd tegemoet zien. Kyan en Danny hebben lekker enthousiast meegedaan en goed stand gehouden tussen al die grote spelers.


Comments are closed.