Categorie | Algemeen

Derks Dribbel – Leroy Rietman

Naam: Leroy Rietman
Huidige club: Sallandia
Positie: Spits
Rugnummer: 14
Vorige club(s): In de jeugd twee jaar bij RDC

Waarom speel je bij Sallandia?
Ik speel bij Sallandia omdat dat mijn cluppie is; ik voetbal er al vanaf de f-jes en ben er opgegroeid. Verder vind ik het een gezellige vereniging met gezellige mensen.

Wat is super bij je club en wat zou er moeten veranderen of verbeteren?
Ik vind het altijd wel gezellig bij de voetbal en ken er verder ook iedereen. Bij Sallandia heb je altijd wel de vaste mensen zitten die altijd blijven komen, wat ook goed is voor de club. Wat er moet verbeteren is dat het aantal teams meer moeten worden, ik vind dat we er te weinig hebben; hoop dat er in de toekomst meer bij komen.

Lees verder op de site van deventervoetbal.nl >>>


Comments are closed.