Categorie | Jeugd

De jeugd van deze week nr.37

Naam: Melvin Scholten (D2)
Leeftijd: 11 jaar

1. Ik woon bij mijn vader, moeder en mijn zus Kimberly (14 jaar)

2. Ik heb niet echt hobby’s naast voetbal. Ik bezoek zo vaak mogelijk de thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles. Ik ben verder het liefst buiten met vrienden op het schoolplein, waar we naast voetbal ook doen aan basketbal en tafelen.

3. Ik zit in groep 8 van de Kees Wilkeshuis basisschool. Ook ik heb nog geen idee wat ik later wil worden. Ik zou wel graag profkeeper willen worden, maar dan moet ik nog veel geluk hebben, want dat word je niet zomaar.

4. Ik ben nu drie jaar bij Sallandia.

5. Ik wilde altijd graag voetballen (eigenlijk keepen) en heb gekozen voor een club waar ik veel vrienden heb, zoals Tommy Dul en Rody Hoogelander.

6. Uiteraard is Go Ahead Eagles mijn favoriete club.

7. En ik ben fan van Quincy Promes. Hij komt steeds makkelijk langs zijn tegenstander en is sterk aan de bal. Ik verwacht niet dat hij lang bij Go Ahead kan blijven, maar dan hoop ik hem nog wel vaak te zien.

8. De beste speler ooit is Marco van Basten. Al was ik nog niet geboren, ik weet heel goed wat hij heeft gedaan en zijn mooie doelpunt op het EK van 1988 zie ik zo weer voor mij.

9. Ik ben een echte keeper. In de D2 hebben we dit jaar meerdere keepers, dus is het afwachten waar ik kom te staan. Voetballen kan ik ook, maar dan het liefst in de spits, want ik scoor wel makkelijk.

10. Het is moeilijk om mijn mooiste Sallandia moment te kiezen, want er waren er al veel. Elk jaar heb ik wel een beker gewonnen, maar de mooiste was bij het zaalvoetbaltoernooi in 2011 met de E3. In de finale speelden we tegen een vriend van mij. Het was geweldig om van hem te winnen.

11. De vraag van vorige week ………… Rody Hoogelander wil weten wat Melvin, zijn specialiteit vindt als keeper. Melvin hoeft daar niet lang over na te denken. Een lange afstandsschot gaat er bij hem nooit in. Hij kan dan zo timen, dat de bal altijd voor hem is.

Reservebank: Delano Nikkels (E2) is de volgende en Melvin wil graag weten wat zijn specialiteit is in het veld.


Comments are closed.