Categorie | Jeugd

de jeugd van week nr.36

Naam: Rody Hoogelander (D1)
Leeftijd: 11 jaar

1. Ik woon bij mijn vader en moeder en mijn zusje Alicia (5jr.) Mijn vader is leider bij de D1 en mijn zusje gaat misschien in de F voetballen.

2. Eigenlijk is voetbal mijn enige hobby. Ik wil eigenlijk altijd voetballen. Anders vermaak ik mij buiten met vrienden. Soms ga ik fietsen of de stad in (met mijn moeder).

3. Ik zit in groep 8 van de Kees Wilkeshuis basisschool. Ik heb nog geen idee wat ik later wil worden. Dat bedenk ik nog wel op de middelbare school.

4. In 2006 werd ik lid van Sallandia; ik was toen 6 jaar.

5. Ik wilde bij Sallandia voetballen omdat mijn vrienden (o.a. Bryan Willemsen en Niek Homan) er ook voetbalden.

6. Feyenoord is mijn favoriete top-club.

7. Lionel Messi vind ik de beste speler van dit moment en …

8. …. hij is gewoon de beste speler aller tijden. Hij is overal op het veld, scoort veel en zorgt voor veel assists.

9. Ik ga dit seizoen voor het eerst op een groot veld spelen in de D1. Ik weet nog niet hoe dat is en of het zal lukken. Tot nu toe speelde ik altijd aanvallend. Het liefst voetbal ik in de spits, maar waarschijnlijk wordt het dit jaar midden-mid. Ik voetbal links en rechts, dat kan ik goed gebruiken op die positie.

10. Vorig seizoen speelden we een kampioenswedstrijd. We hebben het net niet gered om kampioen te worden, maar ik heb wel een geweldig doelpunt gescoord. Van een ongeveer 25 meter afstand scoorde ik in de kruising. Dat was mijn mooiste Sallandia moment.

11. De vraag van vorige week …door Charles Jansen; “Ik zou aan hem willen vragen wat hij dit seizoen denkt te bereiken met de D1.” Rody: Ik hoop natuurlijk dat we kampioen worden, maar daar heb ik nog geen idee van. Ik wil zeker 6 assists geven en 10 goals maken. Reservebank: Melvin Scholten van de D2 is de volgende voor de de jeugd van de week. Rody wil weten wat Melvin, zijn specialiteit vindt als keeper.


Comments are closed.