Categorie | Jeugd

de jeugd van week nr.35 … de aftrap

Naam: Charles Jansen
Leeftijd: 45 jaar

1. Hoe ziet jouw gezin er uit?
Ik ben getrouwd met Annette Bedeker, we hebben twee kinderen: Thom is 17 jaar, Carlijn is 14 jaar.

2. Wat zijn je hobby’s naast Sallandia?
Hardlopen, al komt daar door de uren die ik bij Sallandia ben niet altijd iets van. Ik probeer daar de komende periode wel meer tijd voor vrij te maken.
Daarnaast ben ik nog voorzitter van de ouderraad van Arkelstein.

3. Wat doe je voor een werk?
Ik ben Adviseur Personeel & Organisatie bij Trajectum in Zutphen. Dat is een instelling voor licht verstandelijk gehandicapte cliënten. Is een leuke werkgever waar ik ruim 8 jaar werk. Ik ben nu met een groot project bezig waarvan ik hoop dat het in 2013 klaar zal zijn. Dan op naar de volgende klus!

4. Sinds wanneer ben je lid bij Sallandia? Waar heb je nog meer gevoetbald?
Ik ben lid van Sallandia vanaf 1974. Naast Sallandia heb ik nog 8 jaar bij DZOH gespeeld, een voetbalvereniging uit Emmen (daar woonden we toen).

5. Hoe ben je bij Sallandia gekomen?
Door mijn ouders. Mijn vader is inmiddels 63 jaar lid en nog wekelijks bij Sallandia te vinden. Mijn moeder staat op zaterdagochtend achter de bar.

6. Wat is je favoriete top-club?
PSV. Ik hoop dat die het wat beter gaat doen dan de afgelopen seizoenen. Daarnaast ga ik elke thuiswedstrijd naar Go Ahead Eagles.

7. Wie is op dit moment jouw favoriete speler? Hoezo?
Dat is Messi (al speelt hij niet bij PSV of GAE…). Het is gewoon fantastisch wat hij met een bal kan. Bovendien blijft hij er heel gewoon bij, zonder kapsones.

8. Wie is je favoriete speler ooit? Hoezo?
Marco van Basten. Dat komt met name door het EK in 1988, toen Oranje Europees kampioen werd, en hij twee geweldige goals maakte (tegen Duitsland en Rusland).

9. Op welke positie heb je meestal gevoetbald? Wat doe je nu bij Sallandia?
Ik stond meestal links-back of links-half. Ik ben nu aardig druk bij Sallandia: Voorzitter Jeugdcommissie, lid activiteitencommissie, leider/trainer, lid toernooicommissie, lid bestuur en soms fluit ik op zondagochtend bij de senioren.

10. Wat is je mooiste Sallandia /voetbal moment/herinnering?
Het kampioenschap van het 1e elftal in de (toen nog) GVB, hierna volgde er een geweldig feest in de kantine van Reünie, vervolgens in de kantine van Sallandia.

11. Hoeveel tijd ben je gemiddeld per week bezig met Sallandia? En wat doe je dan allemaal?
Ik houd het aantal uren niet bij. Gezien de hoeveelheid functies die ik heb (zie vraag 9) zijn het er wel aardig wat……

Reservebank: Wie is de volgende geïnterviewde en wat zou je hem /haar willen vragen?
Ik zou graag Rody Hoogelander op de reservebank willen zetten. Ik zou aan hem willen vragen wat hij dit seizoen denkt te bereiken met de D1.


Comments are closed.