Categorie | Jeugd

De jeugd van deze week nr.48

Naam: Bryan Willemsen (D1)
Leeftijd: 11 jaar

Wat wil je vertellen over je gezin?
Ik woon met mijn vader (dat is Marcel; leider van de D1 en coördinator van de C en D), mijn moeder (die voor de kleding bij de jeugd zorgt) en mijn broer Dave (14jr. die in de C voetbalt). Onze hond is een Jack Russel en heet Ruby.

Wat zijn je hobby’s?
Ik vind het leuk om met vrachtwagens mee te gaan of ze te bekijken. Af en toe mag ik mee met de vrachtwagen van Thomas Haverkamp (voorheen voetballer bij Sallandia). We gaan dan naar Duitsland of Zwitserland en slapen ’s nachts in de cabine.

 

Naar welke school ga je, welke groep/klas en wat wil je later worden?
Ik zit in groep 8 van de Kees Wilkeshuis basisschool, bij meneer Dick. De 1ste keer dat ik van dicht bij een vrachtauto zag, stond ik met mijn ogen en mond wijd open. Ik vond het prachtig en dat is nooit mee over gegaan. Ik word later internationaal vrachtwagenchaufeur. Ik zal dan wel stoppen met voetbal, want dat is niet te combineren.

Sinds wanneer ben je lid bij Sallandia?
Ik ben in de F-jes begonnen bij Sallandia. Mijn broer voetbalde al bij Sallandia en ik wilde met mijn vrienden Rody en Niek voetballen.

Wat is je favoriete top-club?
Ik kreeg van mijn oma mijn eerste Ajax shirt, vanaf dat moment ben ik fan van Ajax.

Wie is op dit moment jouw favoriete speler?
Dat is Fernando Torres (Chelsea). Ik heb een aantal filmpjes van hem gezien op You Tube, geweldige speler is het met mooie goals.
Ricky Wolvenne is mijn favoriet bij Sallandia, omdat hij de beste is en het meest scoort.

Wie vind jij de beste speler ooit?
Lionel Messi is de beste voetballer ooit.

Op welke positie voetbal jij het liefst?
Ik speel in de D1 mid-mid of spits. Het liefst sta ik mid-mid, omdat ik dan de spits kan weg sturen. Op het midden wordt het meest gevoetbald en dat vind ik ook leuk.

Wat is je mooiste Sallandia /voetbal moment/herinnering?
Vorig jaar werden we bijna kampioen. Vlak voor tijd scoorde ik, waardoor we de titel zouden halen. Ik was zo blij, dat ik mijn shirt uit trok. Helaas scoorde de tegenstander ook nog eens en werden we tweede. Ik ben er twee weken ziek van geweest.

Reservebank: Wie is de volgende voor een interview? Niek Homan zal de volgende zijn. De vraag van Bryan aan hem is wie hij de beste speler van de D1 vindt.


Comments are closed.