Categorie | Jeugd

De jeugd van deze week nr.45

Naam: Delano Kiffen (B1)
Leeftijd: 14 jaar

Wat wil je vertellen over je gezin?
Ik woon met mijn vader, moeder en broer Mitchel (22 jaar, bekend van het 1ste van Sallandia). En dan is er nog onze Chi-chu (hond), Daisy.

Wat zijn je hobby’s?
Ik speel graag op de Playstation en verder veel chillen. Chillen is voor mij met vrienden rondhangen, beetje ouwehoeren, roken en niksen.

Naar welke school ga je, welke groep/klas en wat wil je later worden?
Ik ga naar de Keurkamp van het Etty Hillesum Lyceum. Ik doe de richting ‘Handel en administratie’ in het 3de jaar. Ik wil na het vierde jaar naar het ROC. Ik twijfel nog wat ik daar ga doen, waarschijnlijk niets met mijn vooropleiding. Ik wil schilder worden of begeleider in sport. Dat laatste is niet zo goed te combineren met roken, dus dat zal wel moeilijk worden want daar stop ik niet zomaar mee.

Sinds wanneer ben je lid bij Sallandia? Hoe ben je bij Sallandia gekomen?
Ik was begonnen bij WWV, maar daar waren maar weinig spelers en dat was alleen voor de lol. Manito van Engelen vroeg of ik bij hem kwam voetballen, dus sinds mijn 5de jaar voetbal ik bij Sallandia.

Wat is je favoriete top-club?
Van jongs af aan ben ik al voor Feyenoord. Dat zit bij ons in de familie. Barcelona is de beste club van de wereld; tikkie-takkie voetbal.

Wie is op dit moment jouw favoriete speler?
Van Sallandia is dat Rick Wolvenne.
Ik vind Gerard Piqué een hele goede voetballer. Ik vind het mooi zoals hij verdedigd. Hij speelt puur op de bal, maar schuwt niet om een mannetje te raken als dat nodig is. Ik zou ook wel zo goed willen zijn.

Wie is je favoriete speler ooit?
Dat is Ruud Gullit. Hij was uiteraard van Feyenoord, kon goed koppen met zijn lange haren en gewoon een klasse voetballer.

Op welke positie voetbal jij het liefst?
IK speel in de B1 laatste man, dat bevalt mij goed. Ik vind van mijzelf dat mijn sterke kant is de rugdekking en mijn sliding.

Wat is je mooiste Sallandia/voetbal moment/herinnering?
Mijn 1ste jaar in de C was heel bijzonder tegen CJV’ers. We wonnen die wedstrijd met 8-0 en ik scoorde twee keer heel mooi met een lobje.

Reservebank: Wie is de volgende geïnterviewde? Lytiano van Engelen zal de volgende zijn.


Comments are closed.