Categorie | Jeugd

De jeugd van deze week nr.21

EricaNaam: Erica van der Hulst
Leeftijd: 42 jaar

1. Hoe ziet jouw gezin er uit?
Ik ben getrouwd met Marco en wij hebben twee zoons, Chris (8jr. F1) en Luc (12 jr, doet aan zang, dans & toneel) en een hond; Willem de Berner Sennen.

2. Wat zijn je hobby’s naast Sallandia?
Ik doe al vanaf mijn 6de jaar aan handbal. Ik ben een opbouwende speler en scoor gemmiddeld twee keer per wedstrijd. Verder vind ik heel veel leuk: gezellig uitgaan met vriendinnen, of uiteten met mijn gezin, terrasje pakken, Boode gaan, met de hond weandelen en vrijwilligerswerk bij Sallandia op kamp of andere activiteiten. Voor mij is het vooral van belang dat het thuis gezellig en goed is.

3. Wat doe je voor een werk en is er iets dat je nog wilt bereiken?
Ik werk in het Devbenter ziekenhuis en ben assistente op de polikliniek oncologie. Hier komen mensen die kanker hebben. Ik ben vooral bezig om deze mensen te helpen om alle regelzaken rond om hun ziek zijn te vergemakkelijken. Ik vind het zo fijn dat ik iets voor deze mensen kan betekenen, dat ik voorlopig geen andere ambities heb.

4. Sinds wanneer ben je lid bij Sallandia? Heb je ooit gevoetbald?
Ik ben helemaal geen lid, maar mijn man komt hier al zijn hele leven, dus ben ik ook al heel lang bekend bij Sallandia. Sinds Chris bij Sallanduia voetbalt (keept) ben ik actiever betrokken geraakt.

5. Hoeveel tijd ben je gemiddeld per week bezig met Sallandia? En wat doe je dan allemaal?
Moeilijk te zeggen. Tijdens de competitie al snel 2 tot 4 uur in de week. Ik bemoei mij weinig met de training, maar ben er meestal wel bij. Verder begeleid ik de F1 en daar gaat toch veel tijd in zitten. Eerder heb ik twee jaar training gegeven, toen kostte het nog meer tijd.

6. Hoe ben je bij Sallandia gekomen?
Zoals ik al zij, lang geleden.

7. Wat is je favoriete top-club?
Feyenoord, van huis uit en mijn gezin ook. We zitten gezamelijk op zondag voor de buis om naar Feyenoord te kijken.

8. Wie is op dit moment jouw favoriete speler? Hoezo?
Pele!!!, Good-looking! En sinds hij er is gaat het een stuk beter bij Feyenoord.
En bij Sallandia? …. Nayaro Wittenberg. Naast dat het mijn buurjongen is, vind ik het een leuke voetballer. Hij is gedreven gaat leuk met anderen om en ik vind het geweldig dat hij is gescout doore Twente.

9. Wie is je favoriete speler ooit? Hoezo?
Johan Cruyff. Hij kan op alle posities spelen, was goed in de kleine ruimte en als hij op TV is doet me dat nog steeds wat.

10. Wat doe je nu bij Sallandia?
Leider van de F1 en helpende hand bij activiteiten.

sallandia-f1-kampioen2011. Wat is je mooiste Sallandia /voetbal moment/herinnering?
Mijn mooiste moment gaat nog komen. Tot nu toe was dat het kampioenschap van de F1 in 2012.

12. Kayley Bink wil graag weten hoe het voor jou is om de enige vrouwelijke begeleidster te zijn tussen al die mannen.
Ik vind het vooral heel erg leuk. Ze pesten mij wel eens, maar altijd met een knipoog. Ik denk dfat mijn inzet wel gewaardeerd wordt. Ik denk dat als Chris in een hogere leeftijdsklasse gaat voetballen, dat ik afhasak, omdat ik toch niet de gewenste voetbalachtergrond heb, maar voorlopig ben ik nog heel enthousiast.

13. Reservebank: Wie is de volgende geïnterviewde en wat zou je hem /haar willen vragen?
Ik zou graag Marcel Willemsen uitnodigen. Ik ben wel heel erg benieuwd waar hij jaar na jaar de uitdaging in vindt om steeds maar weer te doen wat hij doet, naast zijn werk en drukke privéleven.

Sallandia-F1


Comments are closed.