Categorie | Jeugd

de jeugd van deze week ……in voorbereiding

een wekelijks interview met een speler of begeleider  van de afdeling jeugd

Voetbalt daar de buurjongen? Speelt daar de dochter van …? En dat is mijn kleinkind. Wie zijn dat nauw die honderd jeugdleden die Sallandia rijk is? Is het allemaal familie, kennen ze elkaar uit de wijk of zitten ze bij elkaar in de klas? Allerlei alledaagse opmerkingen waar slechts een handje vol Sallandianen het fijne van weet. Op de ene of andere manier zijn ze met z’n allen verbonden aan deze zwart-gele club.

Groot is de club niet, maar groots is de betrokkenheid. Daarom vanaf september, op de website van Sallandia, een nieuw wekelijks terugkomend interview met spelers en begeleiders van de afdeling jeugd. Elke week zal er een andere speler of begeleider centraal staan in ‘het elftal van de jeugd van deze week’.

Aan de hand van elf standaard vragen maken we kennis met deze personen. De vragen gaan over het gezin, hobby’s, school of werk, toekomstverwachting en natuurlijk voetbal; favoriete speler, club, positie en voetbalmoment.

De aftrap zal gebeuren door Charles Jansen; een persoon die iedereen in de club kent. Maar wat weten we nog niet van hem?  Vervolgens wijst de geïnterviewde van de ene week een nieuwe aan voor de volgende week en stelt daarbij een speciale vraag (de reservevraag) aan hem of haar. De volgorde van geïnterviewden staat dus niet vast, maar vind je het leuk om aan de beurt te zijn, dan kun je dat naar onderstaand adres mailen. Wie weet helpt dat bij het uitzoeken van de speler/begeleider in de nieuwe week.

Hopelijk wil iedereen hieraan meewerken en kennen we na verloop van tijd iedereen in onze club nog beter.

Dit is een initiatief van de jeugdcommissie, contactpersoon is Frank Borkent, jeugdsecretaris@dvv-sallandia.nl


Comments are closed.