Categorie | Pupillen

de CJV’ers F1 – Sallandia F1

Wedstrijdverslag, 24 maart 2012

Hallo allemaal,

Daar zijn we weer met een wedstrijdverslag van afgelopen zaterdag tussen de CJV’ers F1 tegen Sallandia F1. Vandaag wisten we dat we op papier de makkelijkste tegenstander zouden hebben van deze competitie, gezien de CJV’ers alle wedstrijden met grote cijfers hadden verloren. Om de koppositie te blijven handhaven moesten we natuurlijk wel winnen en het liefst het doelsaldo opkrikken. We wisten dat Voorst F1 evenveel punten als ons hadden en dat zij al tegen de CJV’ers hadden gespeeld en deze wedstrijd met 15 tegen 0 hadden gewonnen. Echter was het zo dat wij dan nog steeds met 1 doelpunt meer bovenaan stonden, dus konden we alleen maar uitlopen met het doelsaldo. Dit gebeurde dan ook op deze mooie zaterdag, want we wonnen maar liefst met 28 tegen 0. Eigenlijk was het zelfs nog 30 tegen 0, maar je raakt bij zo’n wedstrijd de tel gewoon kwijt en hebben we 1 doelpunt vergeten te noteren en bij 1 doelpunt was de bal over de lijn, maar dit had de scheidsrechter niet gezien. Maar goed dit mocht de pret niet drukken, want we staan nog steeds bovenaan met 15 punten uit 5 wedstrijden, gelijk met Voorst F1, alleen hebben wij 29 doelpunten voorsprong op Voorst F1.

As. Zaterdag spelen we uit tegen de nummer 3, Schalkhaar F8 en zullen we er weer hard tegenaan moeten om de drie punten mee te nemen naar Sallandia.

De doelpuntenmakers zijn bijna niet meer bij te houden, maar dat geeft ook niets, want iedereen en zeker de jongens die achterin spelen, zullen niet zoveel scoren, als de jongens voorin, dus hebben we besloten om de doelpuntenmakers niet meer bij te houden en doelpuntenscore te verwijderen van de site, omdat iedereen bij ons in de F1 even goed is en even belangrijk is. Want zeg nu eerlijk, de verdedigers zijn vaak nog belangrijker!

Tot volgende week,

Groet Ronny en Mario en alle spelers van de F1.


Comments are closed.