Categorie | Pupillen

CSV Apeldoorn F6 – Sallandia F1

Wedstrijdverslag, zaterdag 14 april 2012

Vandaag moesten we naar Apeldoorn voor de wedstrijd tegen CSV F6, die 6e staan op de ranglijst. Tot op de dag van vandaag stonden nog steeds Voorst F1 en Sallandia F1 aan kop met beiden 18 punten. Echter heeft Sallandia veel meer doelpunten voor dan Voorst F1. Maar om aan kop mee te blijven moest er toch weer worden gewonnen vandaag, helemaal omdat we wisten dat Voorst F1 het vandaag moeilijk zou krijgen tegen de nummer 3, Helios F4. Dit bleek dan ook want Voorst F1 ging hard onderuit tegen Helios F4. Deze wedstrijd werd dan ook met maar liefst 5-1 gewonnen door Helios. Dat is mooi denk je dan, want dan kunnen wij bij winst 3 punten los komen van Voorst.

Helaas viel deze zaterdagochtend tegen CSV F6 helemaal in duigen en leek het er zeker niet op dat Sallandia F1 kampioen wil worden. In een woord was het “slecht”. We kwamen dan wel met 1-3 voor, maar dit veranderde al gauw weer in een 4-3 achterstand. Gelukkig konden we nog een keer aanzetten en werd het nog 4-4. Gelukkig dan toch nog een punt, anders was het wel heel erg zuur geworden.

Zaterdag zal dan ook de wedstrijd van dit seizoen gaan worden tegen Voorst F1, helaas spelen we uit, maar we hopen op alle steun van onze supporters en trouwe fans van Sallandia. Wij hopen dat u ook de jongens van Sallandia F1 aan komen moedigen. Mochten we winnen dan staan we 4 punten los van Voorst F1 met dan nog twee wedstrijden te spelen. Komt dus allen naar deze belangrijke wedstrijd. Ze hebben er zo hard voor gewerkt het hele seizoen. De wedstrijd as. zaterdag 28 april begint om 10:30 uur, op het veld van Voorst.

Tot zaterdag,

Groetjes Mario en Ronny


Comments are closed.