Categorie | Algemeen

Bespaar op je zorgpremie via de Salland Clubactie


Leden van Deventer sportclubs kunnen komend jaar fors korting krijgen op hun zorgpremie. Uw club moet dan wel aangesloten zijn,  D.v.v. Sallandia is reeds aangesloten, bij de Salland Clubactie, een initiatief van Salland Zorgverzekeringen. De kans is groot dat u al kunt profiteren van deze actie: in Deventer hebben zich al zo’n 30 clubs aangemeld.

Van de Salland Clubactie wordt iedereen beter. Bas van der Linden van Salland Zorgverzekeringen: “ Om te beginnen de verzekerde die de overstap maakt naar Salland Zorgverzekeringen. Die krijgt een aantrekkelijke korting op zijn nieuwe zorgpremie, dat is een collectiviteitkorting die opgaat als een sportclub meedoet aan de actie. Maar ook de club wordt er beter van. Die krijgt gegarandeerd een euro per lid als sponsorgeld. 400 leden betekent dus direct al 400 euro sponsoring. En stappen veel leden over op een zorgverzekering van Salland? Dan strijkt de club na afloop van de actie ook nog eens een bedrag per nieuwe verzekerde op.” De zorgverzekeraar kan deze sponsorgelden betalen, omdat het niet investeert in grote landelijke radio- of tv-reclames.

Al zo’n 30 sportclubs hebben zich inmiddels aangemeld voor de actie. In Colmschate zijn het er zelfs 9, waaronder SVOD, Deventer Hockey Vereniging, Koninklijke UD 1875, SV Colmschate ’33 en TC Colmschate. Marjolijn den Otter, voorzitter van TC Colmschate: “Door deze actie biedt Salland Zorgverzekeringen ons een mogelijkheid te investeren in onze vereniging of bijvoorbeeld onze accommodatie. Investeringen waarmee wij de tennisport weer kunnen bevorderen. Daarnaast is het een laagdrempelige en overzichtelijke actie voor onze leden waarbij zowel onze leden als de club een mooie win in het verschiet hebben.” Andere Deventer verenigingen die meedoen zijn onder andere Honk en Softbal Vereniging Eagles, SV Helios, Badminton Club IJsselstad, D.v.v. Sallandia en TC Park Braband. Geïnteresseerde sportclubs kunnen zich nog aanmelden bij de zorgverzekeraar via www.salland.nl/clubactie.

Bas van der Linden: “We zijn trots op deze samenwerking met zoveel sportclubs. Deze clubs zetten mensen letterlijk in beweging en dat is precies wat onze missie is. We zijn blij dat we dit nu met elkaar kunnen verbinden. Sporten is leuk én gezond. Daar hebben wij als zorgverzekeraar natuurlijk ook belang bij en daarom zijn we blij dat we met de Salland Clubactie het bewegen nog weer extra kunnen stimuleren.”

Mooie win-win-win

De sportbestuurders van de clubs zijn de commerciële deal natuurlijk aangegaan omdat het geld in het laatje brengt. Het zijn geen makkelijke tijden voor het werven van sponsorgeld. Door deel te nemen verdienen de clubs sowieso sponsorgeld. Maar de sportbesturen zijn het er over eens dat ze met de Salland Clubactie ook privé-voordeel voor hun leden realiseren. En het is een samenwerking met een partij die in deze regio wat meer betekent dan andere zorgverzekeraars. Zo kun je bij Salland ook nog gewoon met een vraag binnen lopen aan de Munsterstraat 7 of op een van de spreekuren in de regio. De beslissing om een andere zorgverzekering te kiezen is uiteindelijk aan de leden zelf. De prijs hoeft niet altijd de belangrijkste beslissingsfactor te zijn. Welke ziektekosten vergoed worden en keuzevrijheid van zorgaanbieders kan ook een belangrijke beslisfactor zijn. Salland Zorgverzekeringen komt daarom binnenkort met een objectieve onafhankelijke zorgvergelijker op haar site, waar mensen verschillende zorgverzekeringen met elkaar kunnen vergelijken op prijs en inhoud.

Lees ook het artikel in huis aan huis blad de Deventer Extra a.s. zaterdag!


Comments are closed.