Categorie | Algemeen

Bedankt medewerkers jeugdtoernooi!

Beste Sallandianen, beste medewerkers van het jeugdtoernooi,

Het jeugdtoernooi van 2012 zit er weer op. Dat het jeugdtoernooi op handen wordt gedragen blijkt uit de super samenwerking tussen de verschillende onderdelen van Sallandia, de sponsoring door veel bedrijven en de belangstelling van veel publiek en natuurlijk veel deelnemende teams.

We kijken terug op een zeer geslaagd toernooi met bijzonder mooie cijfers. In één dag waren er 80 jeugdteams, circa 900 voetballers, 200 begeleiders, 80 vrijwillige medewerkers, waaronder scheidsrechters, EHBO’ers, leiders en trainers van de jeugd, veel kantine-, frituur- en snoep- medewerkers, terreininrichters, secretariaat medewerkers, lotenverkopers, fotografen, websitebeheerder en misschien mensen die ik niet weet te noemen, maar die niet vergeten zijn.

Naast gezelligheid is het resultaat een dag vol sportende en blije kinderen. Sallandia is in deze niet uniek, maar wel heel speciaal. Zonder jullie bijdrage was dit niet mogelijk.

De commissie van het jeugdtoernooi dankt iedereen voor zijn of haar inzet en hoopt het volgende toernooi weer op jullie te mogen rekenen.


Leave a Reply