Categorie | Nieuws

Al 53 personen scoorde met de Salland Clubactie!

Uit een eerste tussenstand blijkt dat 53 personen, 34 betalende verzekerden en 19 meeverzekerde kinderen, zich hebben aangemeld voor de Sallandia collectiviteit. Dit moeten er uiteraard nog veel meer worden daarom roepen wij u nogmaals op te overwegen u voor 1-1-2014 aan te melden voor de Sallandia collectiviteit. De voordelen voor u en de club leest u hieronder:

Korting op je zorgpremie via Sallandia: www.salland.nl/sallandia
Jij krijgt 7% korting op jouw basisverzekering, aanvullende verzekering en tandartsverzekering via onze clubcollectiviteit. Zo profiteer jij van een zorgverzekering op maat tegen een aantrekkelijke prijs. En voor elke overstapper krijgen wij als club geld voor in de clubkas. Dat gescoorde bedrag besteden wij straks aan een schuifpui voor het clubhuis.

Even de voordelen op een rij. Via Sallandia:

  • Sluit je een goede zorgverzekering op maat af
  • Krijg je 7% korting op de basisverzekering, aanvullende verzekeringen en tandverzekeringen
  • Scoort de club een mooi bedrag voor de clubkas
  • Profiteer je als sporter van Salland klantvoordeel

Dit geldt voor jou en alle gezinsleden woonachtig op hetzelfde adres. En kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd in de meest uitgebreide aanvullende en verzekering. Ben je al bij Salland verzekerd? Dan kun je ook overstappen naar onze clubcollectiviteit. Je profiteert van diezelfde 7% korting en scoort mee voor onze club! Overstappen is heel makkelijk, want Salland Zorgverzekeringen zegt jouw lopende zorgverzekering op!

Om over te stappen ga naar www.salland.nl/sallandia en profiteer van alle voordelen!


Comments are closed.