Categorie | Nieuws

Actie Sallandia trainer Johan van Ommen

Voorafgaande aan de thuiswedstrijd van D.v.v. Sallandia tegen S.V. Twello, op tweede Paasdag, zal het eerste elftal van Sallandia met een bijzondere opdruk op haar inloopshirts een statement maken.
Trainer Johan van Ommen bezocht onlangs zijn zieke vriend, die aan kanker lijdt en was zo onder de indruk, dat hij het woord kanker niet meer als scheldwoord of uitdrukking van teleurstelling op de sportvelden wil horen.

Van Ommen vond een sponsor om zijn elftal van inloopshirts te voorzien, met als opdruk:
” Kanker is geen scheldwoord, maar een ziekte”.

Hij hoopt hiermee uitdrukking te geven aan zijn respect en medeleven t.o.v. allen die door deze verschrikkelijke ziekte zijn getroffen. Ook wil hij zijn spelers meenemen in zijn ijver om het voetbal in het algemeen te vrijwaren van kwetsende krachttermen.
Sportief en respect zijn voor Van Ommen waardevolle begrippen.

Op vrijdagavond 29 maart voorafgaande aan de wedstrijd Go- Ahead Eagles – Sparta werd uitvoerig aandacht besteed aan het initiatief van Van Ommen. D.v.v. Sallandia wil het initiatief van haar trainer van harte ondersteunen en hoopt dat er een olievlekwerking van dit geweldige initiatief uitgaat en vele clubs en hun supporters in de regio dit initiatief mede willen uitdragen.
” Kanker is geen scheldwoord, maar een ziekte”.


Comments are closed.