Categorie | Senioren

7 tegen 7 bij D.v.v. Sallandia

Steeds meer verenigingen zien de voordelen om te starten met het aanbieden van de 7 tegen 7 voetbalvorm. Niet vreemd, want het is ontstaan vanuit de behoefte van veel (oud) spelers die nog graag een balletje trappen, maar om verschillende redenen dit niet (meer) willen of kunnen in de reguliere seniorencompetitie.

Onder andere spelers met een drukke agenda die niet meer wekelijks willen spelen. De leden die met oude blessures of teruglopende conditie het spel nu toch weer goed bij kunnen houden op een half veld. Oud-spelers en vaders van jeugdspelers die nog graag een potje voetballen op een recreatieve manier
Voor deze groep blijkt het 7×7 35/45+ voetbal een mooie aanvulling te zijn.

Veel voetballers stoppen met voetbal omdat ze niet meer iedere zaterdag en zondag actief willen zijn. Daarnaast is het spelen tegen (te) jonge tegenstanders ook een belangrijke reden om de schoenen aan de wilgen hangen. Om dit te voorkomen bieden FC RDC, Sallandia en Sportclub Deventer in samenwerking met het Deventer Sportbedrijf de mogelijkheid om deel te nemen aan het 7×7 35/45+ voetbal. Hierbij staat niet het presteren centraal, maar wel het op een recreatieve manier een potje voetballen met en tegen leeftijdsgenoten.

Graag zouden wij willen weten of er animo voor deze vorm van voetbal is binnen D.v.v. Sallandia. In een online enquête kunt u aangegeven wat u wensen zijn t.a.v. het 7 tegen 7 voetbal.

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Hopelijk kunnen we snel starten met een competitie dicht in de buurt.

Anjo Rondhuis


Comments are closed.